UPOZNAJTE FARMASI

ZAŠTO FARMASI?

Jer mi je stalo do EKOLOGIJE.

FARMASI fabrike nemaju dimnjake i svi izvori energije se recikliraju.

Zato sto binem za svoje ZDRAVLJE.

Sve linije preparativne i dekorativne kozmetike su dermatoloski testirane.

Postujem i volim ZIVOTINJE.

Nijedan FARMASI proizvod ne sadrzi sastojke animalnog porekla niti je testiran na zivotinjama.

Zelim da budem LEPA.

Bogati asortiman preko 2.500 kozmetickih i medicinsko-kozmetickih proizvoda.

Jer mogu da preporucujem FARMASI prijateljima, da ukljucujem druge i da izgradim zavidnu karijeru.

Naše proizvode prodaje, pre svega, kvalitet a potom i izuzetno pristupačna cena. LOGO Nastojimo kupcima ponuditi najbolji odnos uloženog i dobijenog što je vodeća poslovna filozofija kozmetičke kompanije FARMASI. Više od šest decenija uz pomoć tradicionalne recepture i savremene tehnologije stičemo poverenje korisnika stvarajući proizvode namenjene celoj porodici.

Davne 1946-e Dr.Cevdet Tuna osniva firmu ,,TAN HEALTH COSMETICS” za proizvodnju lekova i uvoz hemijskih sirovina.1985-e osniva i ,,ALIZE COSMETICS” koja ulazi na tržište sa proizvodnjom mirisa i proizvodima za negu kože.

1997-e dolazi do spajanja sa ,,TAN HEALTH COSMETICS” te se 2003-e menja naziv kompanije u ,,TANALIZE”, danas poznata kao jedan od najvećih proizvođača u sektoru kozmetike u Istanbulu.

2010-e,,TANALIZE KOZMETIKA A.S” ISTANBUL pokreće brend FARMASI.

FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2500 proizvoda, kreiranih od strane kvalifikovanih hemičara i dizajnera, te proizvedenih u sopstvenoj fabrici kao najvećoj integrisanoj fabrici u Evropi, što znači da se pod strogom kontrolom Ministarstva zdravlja Republike Turske, svakodnevno brinu o nabavci najkvalitetnijih sirovina za proizvode na kojima radi tim najcenjenijih stručnjaka Turske, te dizajnom i proizvodnjom ambalaže za iste.

95% na prirodnoj bazi, bez silikona, parabena i drugih štetnih materija, biološki razgradivi, FARMASI proizvodi ne testiraju se na životinjama, te su odobreni od strane svetski priznatih farmaceutskih kuća, čemu svedoče i brojni sertifikati.

FARMASI ADUTI:

1. PROIZVODNI KAPACITET Stroga kontrola nad celokupnim procesom proizvodnje: od nabavke sirovina, dizajna proizvoda preko proizvodnje ambalaže, punjenja, etiketiranja do pakovanja više od 2500 vrsta proizvoda pomoću potpuno automatizovane opreme – 100% FARMASI proizvod.

2. ISTRAŽIVANJE I RAZVOJ Opremljenost sa modernim mašinama za maksimalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i efikasniji proizvodni proces, uz tim iskusnih i sertifikovanih stručnjaka.

3. GLOBALNI BREND FARMASI izvozi svoje proizvode u 130 zemalja, na svih 5 kontinenata sa preko 350 miliona zadovoljnih korisnika.

4. RAZNOLIKOST PROIZVODA FARMASI asortiman trenutno obuhvata preko 2.500 različitih proizvoda sa aktuelnim svetskim trendovima: parfemi, make up, lična nega, vlažne maramice, baby nega.

Za celu porodicu žene, muškarce i decu.

5. POTVRDA KVALITETA.

OTKRIĆEMO VAM TAJNU!

Kvalitet naših proizvoda ogleda se u lekovitim svojstvima prirodne vode čiji mineralni sastav nije moguće reproducirati,njena jedistvena formula prevazilazi mogućnosti i najvećih svetskih umova.

Samo srce FARMASI laboratorije krije dragoceni izvor vode smešten i zaštićenom i ekološki najčistijem području Instanbula.

Direktno sa izvora, bistra, mirisna, nepromenjena i očuvana u svom njenom bogastvu,FARMASI VODA postaje sastavni deo naših proizvoda koje potom sa ljubavlju i poverenjem delimo sa vama.

Bez dodatnog transpota, bez prerade, sama esencija prirode u njenom najboljem izdanju sadržana je u svakom proizvodu na kojem je sa ponosom ispisano ime FARMASI.