DOSTAVA

INFORMACIJE O TRANSPORTU

Isporuka paketa se vrši sa najpouzdanijom kurirskom sluzbom AXE samo na teritoriji Republike Srbije, isključivo radnim danima.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Na dan isporuke, u jutarnjim časovima dobićete poruku od Aks kurirske službe da je za Vas pristigla pošiljka koja će se isporučiti u toku dana, ali i broj kurira koji će vam doneti pošiljku, kojeg možete kontaktirati da pitate za okvirno vreme isporuke . Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će biti vraćena.

Cena AKS usluge je 242 din za porudžbinu do 3 kg svaki naredni kilogram se naplaćuje 20 din.

Troškove dostave preuzima kupac, odnosno ove troškove plaćate prilikom preuzimanja pošiljke ili po dogovoru, uplata na žiro račun,zatim slanje paketa.

Kontakt telefon/viber za sve dodatne informacije je 0638162046.