MEDICINSKA LINIJA PROIZVODI DR.C.TUNA

Suština proizvodnje same Farmasi kozmetike jesu ovi proizvodi iz linije Dr.Tuna ,100% biljni!

Dermatološki testirani!

Spadaju u preparativnu kozmetiku (rešavanje problema kože, kose i sl).

Farmasi je pre svega proizvođač biljnih ekstrata i preparativne kozmetike. Neki od proizvoda( kao sto su gelovi za masažu) nekada su prepisivani na lekarske recepte, kao pomoćni proizvodi u rešavanju određenih tegoba.

Preparativna kozmetika je osnova, ti proizvodi su 100% biljni I prirodni.

Linije proizvoda:

1. Anti Age kolekcija je bazirana na morskim algama, prirodna i zdrava u borbi protiv bora ( njihovoj prevenciji kao i ublažavanju postojećih).

Gel za umivanje i hidratizer ( koji menja i dnevnu i noćnu kremu) mogu koristiti sve starosne grupe, a serum je namenjen zreloj koži i u kombinaciji sa hidratizerom daje odlične rezultate u borbi protiv starenja kože.

2. Linija proizvoda sa nevenovim uljem. Linija kozmetike namenjena osetljivoj koži, sklonoj ekcemima, suvoći, gruboj koži. Tonik je namenjen svim tipovima kože, kao i krema za lice . Univerzalna krema neven je zaista pravi melem i nešto što zaista trebate imati u kući. Smeju je koristiti i deca, kao i bebe protiv pelenskog osipa. Namenjena je regeneraciji kože, protiv ujeda, opekotina, suvoće, ekcema, psorijaze i vrlo efikasna u borbi protiv crvenih strija( za bele nema leka). Ulje nevena je takođe delotvorno i namenjeno kao i univerzalna neven krema, samo je koncentrovanije. Takođe, se koristi i u kozmetici i to kao podloga pre make-upa ( ako imate problem sa puderom koji ulazi u bore oko očiju, ili dodajte kap u puder), problem tamnih podočnjaka-uveče mazati deo oko očiju.

3. Linija proizvoda sa čajevcem. Čajevac je jedan od najsnažnijih prirodnih antiseptika, tako da je ova linija namenjena rešavanju problema nečiste, masne kože, sklone aknama i bubuljicama, kao i rešavanju upala I infekcija. Mogu je koristiti i deca u pubertetu i razvoju. Balzam čajevac namenjen je kao hitna pomoć, protiv suvih delova koze, herpesa, ispucalih delova kože . SOS serum je pravo bogatstvo u bočici. Namenjeno za sve vrste infekcija, upalnih procesa, gljivica, ujeda insekata, lečenju akni .

4.Sapun i krema za izbeljivanje namenjeni su rešavanju problema diskoloracije kože- protiv pega, fleka i oziljaka od akni.

5. Gelovi za masažu . Aljaksa gel -NAMENA: » pospešuje cirkulaciju » eukaliptus i mentol osvežavaju i hlade » pomaže kod skidanja temperature(može za decu) » pomaže kod prehlade (inhalacija) » pomaže kod opeklina i uboda insekata » za masažu bolnog mesta kod povrede » smanjuje bolove, razgibava i olakšava tegobe » smiruje umor i ublažava težinu i napetost u mišićima . Kesten gel – NAMENA: glavobolja- lagana masaža sa gelom po čelu i slepoočnicama olakšava bol, do njegovog brzog prestanka. *upala sinusa- lagana masaža po čelu , i mala kolicina blizu nosa da se udiše miris gela, brzo olakšava bol , i realno nakon redovnog korišćenja tokom dana, za dan- dva sav sekret izađe. *bol – lagana masaža nogu , ruku ,leđa, ubrzo ublažava bol i daje dozu opuštanja. *oticanje nogu i ruku-lagana masaža, *bol u mišićima -masaža. *bol u kolenima i ramenima-lagana masaža. Paprika gel – NAMENA: rešava problem loše cirkulacije, otečenih i bolnih nogu nakon dugog stajanja, protiv proširenih vena, kao i u borbi protiv celulita. Zagrevajući gel za masažu – Namenjen je smanjivanju i otklanjanju bola- direktno utiče na bolna mesta- mišića,zglobova, bolova u kičmi.

6, I NARAVNO- jedan od najprodavanijih proizvoda, možda i najprodavaniji Šampon i maska beli luk – sprečava opadanje kose, potstiče rast kose. Šampon I maska crni kim- problem masno teme-suvi krajevi. Dodatni pojačan efekat –ulje beli luk I kim.

Kompletnu ponudu Dr.C.Tuna proizvoda možete pogledati i poručiti ovde.